Něco o Hugovi

14. září 2007 v 18:23 |  Hugo Vasquez
Hugo Vásquez Barvo se narodil 5. března 1976 v Maracaibu ve Venezuele. Tam také studoval na lyceu Udón Peréz a poté na Universidad del Zulia, odkud odešel krátce před promocí. Dal se na reklamu, ale ani to nebylo to, co hledal. Zúčastnil se soutěže Mr. Galán del Zulia (asi něco jako naše Miss, ale v mužském provedení), kde vyhrál účast v caracaském Mr. Venezuela. V Caracasu později studoval na škole herectví Escuela de Cine y Television de RCTV. Má za sebou i pár divadelních rolí jako "Yo no soy terrorista" a "Chateando.com". Dva roky také pracoval jako model. Předváděl pro takové značky jako Hugo Boss, Giovanni Scutaro nebo Octavio Vásquez.
Filmografie:
Juana la Virgen (2002) - hrál slavného modela
Mi Gorda Bella (2002-2003) - Jordi Rosales
La invasora (2003) - José Miquel Briceño
Ser bonita no basta (2005) - Orlando Alvarez
Te tengo en salsa (2006)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Teleska Teleska | Web | 14. září 2007 v 19:04 | Reagovat

Ahojinky...Hlásni pro mě prosím na

http://larkishangel.blog.cz/0709/1-kolo-sonfilm-s-c-2#komentare

Sem tam jako Teleska...Díky...:-*

2 Peťa Peťa | Web | 15. září 2007 v 15:26 | Reagovat

na mém blogu je bleskovka, máš-li zájem,zapoj se, beru 20 lidí.

3 lucy lucy | Web | 16. září 2007 v 20:31 | Reagovat

bleskajda

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama